Добре дошли в новият сайт на фирмата – спечелете 1 500 лева!

Скъпи Клиенти и Партньори на Елта'90 М

Добре дошли в новият сайт на фирмата!

Надявам се да го намерите за удобен и достатъчно опростен за навигиране из многобройните ни страници. Тук ще намерите, надявам се, полезна информация за Вас в отдел обучения и промоции. Актуална информация за нашата дейност и нови продукти, както и впечатляващи и оригинални лабораторни решения.

С решение на управителният ни съвет стартираме една провокираща инициатива към вас. Изпратете ни вашите виждания и тълкувания на името на фирмата ни ЕЛТА. Дайте ни разширено име на фирмата и какво за вас означават тези четири букви. Всяко едно изпратено предложение ще се помества в тази новина и едно от тях ще стане наше МОТО, след гласуване в офиса ни в присъствието на нотариус Румен Димитров /№ 274 на НК, СРС/. От днес до 31 Октомври ще очакваме вашите предложения, а на 4-ти ноември ще изберем едно от тях, като автора им ще получи премия от 1 500 лева.

Участвайте

Краен срок - 31 октомври

6 Коментари

  1. Естествената любов твори амбицията ни (за успех)

    ОтговорИзтриване
  2. Любовта не може да бъде естествена или изкуствена...Любовта е просто Любов!

    ОтговорИзтриване
  3. Владимир Хаджииванов30 октомври 2011 г. в 18:36

    Емблематичният лидер в точните анализи!
    ЕЛТА-погледът към бъдещето!!!

    ОтговорИзтриване
  4. И аз писах мото което не бе публикувано изобщо .....отправих запитване защо не са публикували мотото ми,но уви... отговор нямаше...

    ОтговорИзтриване
  5. Какво стана с този конкурс???На 4 ноември щяха да избират мото,днес е 7 никакъв резултат няма????

    ОтговорИзтриване
  6. Победителят в конкурса за мото на фирмата ни

    Със 7 гласа спечели предложението на Румяна Христова от Карлово. Решихме, че най-добре за нашите участници ще бъде , ако връчим утешителни премии за 2-рият и 3-ият участник класирани съответно на 2-ро и 3-то място. Премиите съответно са 250 лева за 2-рият класиран и 100 лева за 3-ият класиран. А участниците са: Велина Атанасова от София с 5 гласа се класира на второ място. На трето място се класира предложението на Николай Драгиев с 2 гласа.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара