Спечели безплатен достъп до Форума на Sofia Design Week 2011

Две момичета от ромски произход, с изразен професионален интерес в областта на дизайна, ще получат възможност да посетят безплатно международния дизайн Форум в София, благодарение на МКБ Юнионбанк – генерален спонсор на Sofia Design Week 2011.

Банката ще даде възможност и на шестима любители на съвременния дизайн да станат част от Форума като спечелят безплатни покани за него. Единственото, което всеки желаещ трябва да направи е да опише накратко защо точно той трябва да получи безплатна покана. Мотивационните писма следва да се изпращат на мейл: yordanovb@unionbank.bg до 8 юни.

Международният дизайн Форум на фестивала Sofia Design Week 2011 ше се проведе на 11 и 12 юни в София. В него участие ще вземат 15 лектори от 8 страни, изключителни професионалисти от почти всички сфери на съвременния дизайн, които ще си дадат среща в столичния Централен военен клуб в натоварена и творческа среща с българските си колеги.

Международният дизайн Форум е единствената платена част от фестивала Sofia Design Week и е изключителна възможност за всички професионалисти в областта да се срещнат с новаторите и големите звезди в областта на съвременния дизайн във всичките му области.

Краен срок - 8 юни

Участвай

Post a Comment

По-нова По-стара