Искаш ли да станеш LOOP President?

LOOP-ъри, до края на месеца може да участвате в кампанията LOOP „Доведи приятел” и да спечелете от това. Голямата награда – iPhone – ще открие своя собственик в началото на юли, след края на кампанията.

За да се включите в инициативата трябва да изпълните единственото условие - да доведете свои приятели, които да се присъединят към мрежата на младите. За целта е достатъчно приятелят, решил да стане абонат на LOOP, да посочи вашето име и телефон. По време на кампанията, всеки, успял да привлече в обществото на LOOP един или повече приятели, печели награда.

За привличането на един нов абонат наградата е MP3 плеър или летен подарък - плажна кърпа LOOP. Ако доведете трима, наградата е iPod Shuffle или мобилен телефон Nokia 1616. Всеки, който привлече петима свои приятели, ще сподели летните емоции през новия си смартфон M-Tel А100. Най-активните от вас, включили в кампанията осем свои познати, ще избират между DVD плеър и таблет.

В края на LOOP „Доведи приятел“, потребителят довел най-много приятели, ще получи голямата награда – iPhone.

Има и още нещо – М-Тел ви улеснява във вашата лична кампания с допълнителен коз. Всеки нов абонат, който се присъедини по време на кампанията към мрежата на LOOP, също получава подарък. Сред наградите са безплатен мобилен интернет, пакети с включени SMS, MMS, минути за видеоразговори, уикенд минути в мрежата на М-Тел или безплатна първа месечна такса от абонамента.

Краен срок - 30 юни

Участвай

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара