Спечели билет за Loop Elevation Festival

Искаш ли да станеш част от музикалното събитие на годината? Искаш ли да бъдеш сред гостите на Loop Elevation Festival и да се насладиш на страхотен саунд, незабравимо шоу и световни музикални звезди?

Можеш! Само тук и само сега имаш шанса да спечелиш една от трите покани за Loop Elevation.

Как да участваш в надпреварата за наградите в 4 прости стъпки?

1. Създай перфектната визия, с която би се появил на сцената на Loop Elevation, ако имаш тази възможност;

2. Снимай се или накарай приятел да те снима в този неотразим външен вид;

3. Прати снимката на MallSofia.Games@gmail.com до 09.00 ч. на 21 юни 2011 г.;

4. Впечатли журито ни и спечели една от трите двудневни покани за Loop Elevation за 23 и 24 юни в Разлог.

Журито на конкурса в състав: Николина Христова (Mall Sofia), Александър Евтимов (организатор на Еlevation Festival 2011), Марк Елиът (изпълнителен директор на Еlevation Festival 2011), ще избере трите най-впечатляващи, оригинални, забавни и стилни визии. Всеки от членовете на журито следва да избере 5 свои фаворита, като 5 точки се присъждат на участникът на 1-во място, 4 – на човекът на 2-ро място и т.н до 5-то място, което получава 1 т. Резултатите от гласуването на всички членове на журито се сумират. Тримата победители ще бъдат участниците с най-висок резултат от гласуването на журито.

Резултатите ще бъдат обявени в 18.00 ч. на 21 юни 2011 г.

На 23 и 24 юни в Разлог, трима от вас ще се вихрят в танца и ще се потопят в лудешката атмосфера на Loop Elevation. Развихрете се пред обектива!

Краен срок - 21 юни

Участвай

2 Коментари

  1. Много ми е любопитно дали този Loop Elevation Festival ще се състои отново през 2012 година и къде ? Идеята беше страхотна жалко, че времето развали купона.

    ОтговорИзтриване
  2. Да това беше най-якият концерт за всички времена в България. Много жалко наистина, че времето се улучи неподходящо. Иначе всичко беше перфектно с организацията, а и хората бяха яко настроени за купон. Да се надяваме на следващия такъв концерт да имаме повече късмет.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара