Рисунка към книга от лятното четене

Скъпи приятели, за много от вас лятната ваканция вече започна, а за други предстои съвсем скоро. Знаем, че със сигурност тя ще бъде изпълнена с много забавления, приключения и игри. А от нашата анкета "Какво искаш да правиш през ваканцията?" разбрахме, че много от вас, не планират да спят по цял ден, да гледат телевизия или да играят на компютъра, напротив. Смятат да спортуват повече, да пътуват, да си намерят нови приятели и разбира се – да четат интересни книги.

Всички знаем, че чрез книгите можем бързо и лесно да се пренесем на всяко място в света и да преборим всяко зло и разбира се да се забавляваме. А за да бъде четенето дори и на книгите от задължителните списъци от училище още по-забавно, Az-deteto.bg и Столична библиотека организираме кампанията "Забавното лятно четене", където за улеснение на учениците от 1 до 7 клас сме въвели задължителната литература, която сте получили от учителите си
Прибавили сме и препоръчани от нас заглавия.

А за да бъде кампанията и още по-забавна организираме и този конкурс. За да участвате в него нарисувайте рисунка, която е свързана с любимата ви книга. Но има едно условие, тази книга трябва да е част от "Забавното лятно четене".

Краен срок - 10 септември

Участвай

Post a Comment

По-нова По-стара