Бебешки фотоконкурс "Аз и тати"

Дойде време и за нашия седми фотоконкурс. Решихме конкурсът този месец да е на тема снимка с татко. Изпращайте ни снимки с Вашите съкровища и техните бащи.

Както винаги наградите за победителите ще бъдат ваучери за пазаруване на стойност 50 лв, 30 лв и 20 лв., съответно за първо, второ и трето място. Снимките ще бъдат оценявани,както всеки път, единствено от гостите на нашата бебешка улица по своята оригиналност и по настроението, което носят.

Този месец Вашите снимки ще бъдат одобрявани в най-кратки срокове от нашите администратори и ще може да се гласува в момента, в който снимката бъде одобрена!

Участници: Деца на възраст от 0 до 6 години

Краен срок - 1 юли

Участвай

2 Коментари

  1. Шегувате ли се? Тук пак е с гласуване!!!Писна ми от нагласени конкурси!

    ОтговорИзтриване
  2. Конкурсът е с гласуване, но не се провежда във фейсбук, където са най-проблемните конкурси от този вид. Тук е необходима регистрация и потвърждаване на гласа. Съжалявам, но не ги организираме ние конкурсите, организаторите сами преценяват какъв да е регламента, нямаме право да им казваме какво да правят. Винаги ще има конкурси с гласувания, проблема е, че във фейсбук те бяха трудно управляеми и проследими. Публикуваме и други конкурси, сигурни сме, че ще намерите нещо, което да ви допадне за участие.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара