Фотоконкурс "Снимай! Не убивай!"

Конкурсът "Снимай! Не убивай!" е следващата стъпка от едноименния ни проект, чрез който искаме да да си припомним, че обитаваме един споделен свят, в който право на живот имат и други същества, с които сме неразривно свързани.

Кокурсът ще се проведе в три етапа, във всеки от които участниците и публиката ще имат възможност да изберат победителя. След приключване на онлайн-гласуването за третия етап, журито на конкурса ще определи кои фотографски проекти ще вземат участие във финалната изложба и кой автор ще получи неговата награда.

За да участвате в конкурса с ваши фотографски проекти, свързани с диви животни и птици, както и техните местообитания, особености и проблеми или за да гласувате за публикуваните проекти е необходимо само да се регистрирате на страницата на конкурса.

След като се регистрирате веднъж, можете да гласувате и да изпращате свои проекти за участие във всеки един от трите етапа на конкурса.

Всеки регистриран участник може да участва с до 5 различни проекта във всеки етап, както и да гласува по веднъж за всеки от публикуваните проекти.

Награден фонд:

- Етапни победители:

Първи етап - Olympus E-P2 PEN + обектив 14-42

Втори етап - Nikon D90 + обектив 18-105 VR

Трети етап - Canon EOS 600D + обектив 18-55 IS II

- Наградa на журито:

Ваучер за покупка на фотографска техника и аксесоари от магазини PhotoSynthesis на стойност 1500 лв.

Победителят в един от етапите може да участва и в останалите, но без право на следваща награда на публиката. В случай, че един и същ участник спечели гласуването на публиката в два или повече етапа, наградата ще получи следващия в класирането.

Всеки етапен победител може да получи и наградата на журито.

Краен срок - 1 декември

Участвайте

Post a Comment

По-нова По-стара