Конкурс "Кърменето през вашите очи"

Включете се в конкурса и споделете с всички вашия положителен, емоционален и личен поглед върху кърменето!

Искате да разкажете някаква история за кърмене? Може би сте имали трудности в началото и имате съвет, който да дадете? Може би всичко е било прекрасно и искате да разкажете на останалите за това чувство? Може би имате забавен поглед върху живота с кърмачето и искате да споделите порция хумор с други бъдещи и настоящи родители? Може би просто искате да кажете на всички какво е кърменето за вас? Каквото и да искате да споделите – вашата позитивна емоционална гледна точка е добре дошла!

Условия за участие:
1. Всеки може да вземе участие в конкурса “Кърменето през вашите очи” – бъдещи и настоящи родители и децата им, приятели и роднини, групи хора (напр. Ла Лече Лига групи).
2. Участието в конкурса не е обвързано със закупуване на продукт, придобиване на членство или посещение на местни срещи и/или лекции за кърмене.
3. Всеки участник може да участва с неограничен брой видеоклипове.
4. Видеоклиповете трябва да са с обща дължина до 5 минути.
5. Съдържанието и форматът на изпълнение на видеоклипа са свободни: видео, колаж от снимки, анимация, рисунки, песни и танци, рецитал на поезия… всичко, което може да бъде гледано.
6. Видеоклиповете, приети за участие, ще бъдат качвани в Youtube канала на Ла Лече Лига България, както и на Фейсбук стената.
7. Видеоклиповете трябва да бъдат изпращани на konkurs@lllbg.org, придружени с имена и адрес на участника. При проблеми с изпращането, пишете на konkurs@lllbg.org
8. Кокурсът продължава до 10 юли 2011, след което ще бъдат определени победителите с публично гласуване.
9. Ще бъдат определени три видеоклипа-финалисти, както и клип, фаворит на журито.

Ограничения:
- За целите на конкурса участниците могат да бъдат помолени за редакция на части от клипа, доколкото това не нарушава авторската идея и цялостната му визия.
- Изпращане на клип за участие в конкурса предполага автоматично съгласие на участника с условията и ограниченията за участие.

За участие в конкурса няма да бъдат допускани клипове, които:

- са на тема, различна от обявената в конкурса (т.е. подходът към изпълнението на клипа е изцяло авторски и в свободен формат, но трябва да е по темата “Кърменето през вашите очи”).
- съдържат порнографски материал, снимки, текстове и др.
- представляват тенденциозна реклама на сайт, фирма, продукт, услуга.
- съдържат краен агресивен национализъм, ксенофобия и антисемитизъм, теми с расистка насоченост, мнения, съдържащи религиозна, идеологическа, политическа пропаганда, елементи подклаждащи /или които могат да доведат до/ расова, културна, социална, религиозна, етническа и всякакъв друг вид дискриминация, омраза и нетолерантност.

Краен срок - 10 юли

Участвай

Post a Comment

По-нова По-стара