20 дни, 20 големи награди!

Играта изисква покупка на стойност минимум 10 лв.

Само през юни, клиентите на Мол Варна ще имат уникалната възможност да спечелят една от двайсете специални награди, между които почивка за двама на екзотичнен остров, уикенд във Виена, LCD телевизор, мултимедиен таблет iPad 2, лаптоп, басейн с метална рамка, домакински уреди, диамантен пръстен, маркови бижута и много други.

От 10 юни в продължение на двайсет дни, всеки клиент пазарувал на стойност над 10 лв, в който и да е от обектите на територията на Мол Варна, получава скреч карта с поле, съдържащо определен символ. През периода на кампанията, на специално позиционирани екрани, разположени срещу централния вход на партерен етаж в Мол Варна, ще бъдат представяни по една от специалните награди и съответстващия за нея символ.

В случай на съвпадение на символ от скреч карта с печелившия такъв за деня, притежателят на картата ще получи обявената за деня награда. Условие за получаването на наградата е картата с печелившия символ да бъде представена на Бюро информация в същия ден, в който продукта със съответния символ е изложен.

сяко лице може да участва неограничен брой пъти като срещу предоставянето на всеки отделен касов бон на стойност над 10,00 лв. ще получава по една карта.

Освен скреч картите, клиентите на центъра ще получават и талон с допълнителна преференция предоставени от търговските обекти в центъра - ваучери на определена стойност, талони за отстъпка или други подаръци и изненади.

Краен срок - 30 юни

Участвай

Post a Comment

По-нова По-стара