Европейски фотоконкурс "Фокус върху предотвратяване на риска"

Вторият фотоконкурс на EU-OSHA предизвиква почитателите на фотографията в цяла Европа — както професионалисти, така и любители — за пореден път да вземат своите фотоапарати и да запечатат своето изображение, свързано с безопасността и здравето на работното място. Тази година чрез конкурса участниците се приканват да заснемат как възприемат превенцията на риска в 27-те държави-членки на ЕС и отвъд тях, като имат шанса да спечелят страхотна награда от 3 000 евро.

Този общоевропейски фотоконкурс се организира от EU-OSHA с цел насърчаване на информираността по отношение на здравословните работни места и превенцията на риска. Мисията на агенцията е „да направи работните места в Европа по-безопасни, по-здравословни и по-продуктивни“.

Конкурсът поставя предизвикателство пред всички да запечатат своето собствено изображение за безопасност и здраве при работа със специален фокус върху превенцията на риска. Международното жури приветства фотографското въображение и креативност и оценява по-специално снимки, които привличат вниманието към положителните аспекти на превенцията на риска на работното място.

Трите най-добри снимки се избират според тяхната креативност и оригиналност, както и посланието им да бъде универсално за Европа. Тази година за първи път ще има специална младежка награда за участници под 21 годишна възраст!

Краен срок - 31 август

Участвай

Post a Comment

По-нова По-стара