Фото конкурс "С бебе на път"

Участвайте в големия пролетен фото конкурс на „Национална асоциация „Подкрепа за кърмене“! :)

Покажете ни красивите и далечни места, на които сте кърмили вашето дете. Ще се радваме да споделите с нас фотоспомените си за смешни ситуации или „необичайни“ за кърмене места – влакове, палатки, самолети и пристанища. Нека видим как се придвижвате с бебето и по-големите ви деца и как слингът, раницата или кенгуруто са ваши помощници.

* Събиране на снимки на имейл: 30 март – 9 април;
* Гласуване за най-интересни снимки: 10 – 20 април;
* Могат да участват семейства без ограничение за възрастта на бебета и деца кърмачета;
* ще можете да участвате с до 3 ваши снимки, като гласовете ще се броят за всяка снимка по отделно.

От 30 март до 9 април изпращайте избрана от вас снимка на имейл адрес: konkursi@podkrepazakarmene.com. В имейла напишете: С бебе на път: име на хората на снимката и мястото, на което сте се снимали (например: „С бебе на път: мама Петя и бебе Ния на 10 месеца, хижа Рай“). На 9 април събирането на снимките ще приключи и всички получени фотографии ще бъдат публикувани в албум „С бебе на път“ на страницата ни във Фейсбук. Гласуването за награда от потребителите ще започне на 10 април и ще завърши на 20 април. Ще можете да каните вашите приятели да ви подкрепят. За да е активен вотът ви/им, трябва:

1. Да харесат страницата ни, за да могат да гласуват;
2. Да харесат снимката ви.

Молим ви да не изпращате голи снимки на деца. В периода на гласуването във Фейсбук ще бъдат изтривани всички неподходящи коментари, рекламни материали или линкове, ако бъдат публикувани такива. С участието ви в конкурса се съгласявате с неговите правила.

Краен срок - 9 април

Линк към конкурса

Post a Comment

По-нова По-стара