Коя е Вашата тайна за здрава и красива коса?

Всяка жена мечтае за здрава, красива и жизнена коса. Казват, че косата е една от най-големите женски сили. За съжаление пролетта е сезонът, в който се наблюдава засилен косопад. Ето защо Ревита стартира конкурс за най-интересен и нестандартен начин за поддържане на косата. Споделете с нас как запазвате здравината и жизнеността на своята “грива”. Какви маски слагате, какви хранителни добавки пиете, а може и някоя тайна бабина рецепта…

Чували ли сте за невероятното въздействие на Омега-7 и маслото от ракитник? Всеки участник има право на 3 коментара. Ще събираме вашите мнения тук на сайта на Ревита в раздел “Коментари” до 24-ти април 2011 г.. След това специално жури от Ревита ще избере победителя, който ще бъде обявен на 1-ви май 2011 г. на нашата Фейсбук страница. Той ще спечели един от нашите нови продукти – невероятния Brilliant Look /Брилиант Лук/, който съдържа масло от ракитник, богато на Омега-3, Омега-6, Омега-7 и Омега-9 мастни киселини.

С Вашето участие в конкурса Вие декларирате, че сте съгласни с тези правила. Не се допускат и ще бъдат изтривани нецензурни, обидни, агресивни и рекламни коментари, дискусии или линкове. Благодаря за проявеното разбиране!

Краен срок - 24 април

Линк

Post a Comment

По-нова По-стара