Конкурс за колаж на тема "Смешната страна на живота"

През април, месеца на радостта, искаме да погледнем на живота от веселата му страна! Този път ще се наложи не само да творите, но и да използвате чувството си за хумор :-) Изпратете ни колаж от ваши снимки на тема "Смешната страна на живота". И нека наистина да не вземаме нещата прекалено сериозно, а да се посмеем заедно!

Наградата е комплект за слънчева защита от Sante, който включва слънцезащитен лосион SPF 15 и слънцезащитен лосион Sensitive/и за деца SPF 15 - и двата с минерален филтър.

Какво трябва да направите за да се включите в конкурса:

Публикувайте колаж от снимки на тема "Смешната страна на живота" на стената на Естествени идеи във фейсбук. Снимката трябва да има заглавие "Погледни на живота от смешната му страна и спечели комплект за слънчева защита от Естествени идеи!".

До участие се допускат единствено и само авторски снимки. Всеки участник може да се включи само с един колаж. Център "Естествени идеи" си запазва правото да отстрани от участие снимки с неподходящо съдържание. В случай, че спечели победителят от предишния месец, той ще получи утешителната награда, а голямата награда ще спечели колажът, който е втори по брой гласове.

Краен срок - 30 април

Линк към конкурса

Post a Comment

По-нова По-стара