Спечели водолазен компютър SUUNTO D4 и водолазен курс от Diving BG

Поради големия интерес към продуктите на Suunto и предходната ни промоционална игра, SUUNTO.BG обявява конкурс за снимка с награда водолазен компютър SUUNTO D4, водолазен курс от Diving BG, ваучер на стойност 250 лева и много поощрителни награди.

За да участвате трябва да харесате страницата ни във Фейсбук и да качите снимка на стената ни на тема ‘спортове на открито’ (outdoor sports). Феновете на Suunto.bg и вашите приятели ще определят при кой ще отидат наградите, като гласуват чрез ‘харесване’ на снимките.

1. Харесайте страницата на SUUNTO.BG във Фейсбук.
2. Качете снимка на стената ни на тема ‘спортове на открито’ и напишете в описанието ‘За конкурса на Suunto.bg. Снимките могат да бъдат видяни и харесани в галерията на Suunto.bg във Фейсбук.
3. Всеки участник може да участва в играта само с една снимка.
4. Снимките трябва да са авторски. Снимки, взаимствани от други автори и/или нарушаващи нечии авторски права няма да участват в конкурса.
5. Класирането се определя на база получените харесвания (лайкове) на всяка снимка. Авторът на снимката с най-много лайкове печели голямата награда водолазен компютър Suunto D4.

1. Първа награда: Водолазен компютър Suunto D4 (спецификациите на продукта можете да намерите на този адрес: http://suunto.bg/?page=stocks&category=1&id=49 )
2. Втора награда: водолазен курс от водолазни центрове Diving BG
3. Трета награда: Ваучер на стойност 250 лева за продукти на Suunto във фирмения магазин на Дайвтек ЕООД*
4. Поощрителни награди: 20 тениски с логото на Suunto

*Ваучерът е валиден за срок от 3 месеца и не може да се заменя срещу парична сума или да се прехвърля на друго лице.

Краен срок - 24 май

Линк към играта

Post a Comment

По-нова По-стара