Добави идея и спечели Rockacoca кецове

Идеята е хем проста, хем е и засукана. За да се включите в надпреварата трябва да следвате следните прости стъпки. Ето как ще стане всичко:

1) измислете наистина много откачена идея за ръчно рисуван кец, който да изразява напълно вашата индивидуланост (това е кажи речи най-важната част)

2) изберете си оръжие: молив, хартия, пластилин, блог, Фотошоп, тухли 4ки... каквото ви вдъхновява и се постарайте да опишете или покажете своята идея

3) след това публикувайте това произведение на изкуството в интернет. Няма значение къде, стига да можете да го споделите като линк. Подготвили сме специална фотогалерия на нашия Facebook page, където бихте могли да качвате предложенията си. Приемаме следните формати:

- статии (текстово описание);

- картинки (снимки, дигитални рисунки, колажи и т.н.)

- видео (можеш да занесмеш филм или описание или каквото ти хрумне)

- аудио (можеш да разкажеш история или просто да дадеш описание с думи)

НАГРАДИТЕ! Най-яката част от всичко! 3-ма от вас ще могат да се нарекат горди собсвеници на Rockacoca кецове. Rockacoca ще разработи дизайни по 3те най-яки идеи (разбирай с най-мнoго гласове) върху новички, класически, мианиашки, Чък Тейлър HiTop Converse кецове, с които гордите стопани ще могат да разхождат неповторимата си индивидуалност със стил. Разработването на дизайните си остава наша територия - идеите от вас, изпълнението от нас.

Краен срок - 15 април

Линк

Post a Comment

По-нова По-стара