Конкурс "Готови за лека нощ"

Включи се в конкурса "Готови за лека нощ"

Снежанка, Пепеляшка или Красавицата и Звярa? Избери албума, свързан с любимата ти от трите приказка и качи снимка на мъничето ти в галерията. Чрез жребий може да спечелиш украса за детската стая на твоето бебче в стила на избраната приказка.

Освен това, на всеки две седмици, в края на всеки етап от конкурса, ще можеш да свалиш аудио вариант на приказката, свързана с албума с най-много публикувани снимки.

Желаещите да участват в състезанието ще трябва да изберат албумът адекватен на любимата им приказка и да качат снимка на дете на възраст между 0-3 години в съответния албум.

Албумът с най- много качени снимки за 2-те седмици съответни на определения период на състезанието ще бъде селектиран, за да се изтегли от него победител в края на съответния период.

Наградите ще бъдат присъждани веднъж на две седмици (1 награда за 2 седмици състезателен период) чрез теглене на жребии от албума на историята, в която има най-много качени снимки в рамките на всеки състезателен период (състезателен = 2 седмици). Броят на снимките за всеки албум може да се провери в реално време на страницата на Кампанията – тази информация е публична.

Краен срок - 8 май

Линк към конкурса

Post a Comment

По-нова По-стара