Конкурс за рисунка "Минералите, кариерите и природата. Ръка за ръка!"

Конкурс за рисунка на тема „Минералите, кариерите и природата. Ръка за ръка!“ стартира на 30 март 2011 г. Той се организира от добивната компания „Каолин“ АД, под патронажа на европейската асоциация за индустриални минерали IMA Europe. Състезанието се осъществява и с подкрепата на Българската минно-геолажка камара (БМГК), Българската асоциация на производителите на инертни материали (БАПИМ) и Минно-геоложки университет „Св. Иван Рилски“.

Целта на конкурса е да стимулира творческото въображение на децата и младите хора, да подкрепи таланта на подрастващите, които са най-добрите посланици за съхраняване на природата.

В конкурса за рисунка могат да участват деца до 14 – годишна възраст. Жури, председателствано от Тодор Тодоров, директор на художествена галерия „Илия Петров“ в Разград, ще определи най-добрите 12 рисунки на 9 май 2011 г. – Ден на Европа. Резултатите ще бъдат обявени на 12 май 2011 г.

НАГРАДИ: Ще бъдат определени 12 победители, които що получат 12 куфарчета за рисуване и календар за 2012 г. с рисунките на 12-победители.

Голяма награда на „Каолин“ АД – мини лаптоп

Награда на Българската минно-геоложка камара (БМГК)-дигитален фотоапарат;
Награда Българска асоциация на производителите на инертни материали (БАПИМ)
-статив за рисуване;
Награда на Минно-геоложки университет „Св. Иван Рилски“ - eкспонат „Минералните богатства на България”.
„Каолин“ ще раздаде и над 50 атрактивни награди.

Краен срок - 30 април

Линк към конкурса

3 Коментари

  1. на какъв адрес да се изпращат рисунките

    ОтговорИзтриване
  2. Рисунките се изпращат по пощата до 30 април 2011 г. (съгласно датата на пощенското клеймо) на следния адрес: „Каолин" АД, ул. „Дъбрава" № 8, гр. Сеново, обл. Русе, България (+359 84 612 525, +359 84 612 558, e-mail: mineralsday@kaolin.bg). На плика се изписва - За конкурса за рисунка „Минералите, кариерите и природата. Ръка за ръка!".

    КОЛКО: Всеки участник може да изпрати не повече от една рисунка.

    КАК: В плика, в който е поставена рисунката трябва да има плик с формат С6 (11,4 см на 16,2 см), който да съдържа придружаваща информация със следните данни: име и фамилия на участника, кратко описание на рисунката, възраст, адрес, телефонен номер, по възможност и адрес на електронна поща.

    ТИ: Вдясно долу на рисунката с латински главни букви трябва да се посочи името и фамилията на участника.

    ОтговорИзтриване
  3. размера на рисунките какъв да бъде

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара