Спечелете екскурзия до Берлин

Фотоконкурс: United Buddy Bears и visitBerlin.de ще наградят най-хубавата снимка от изложбата.

От 3 април до 9 май 2011 г. в рамките на Седмиците на Германия 120 мечки от United Buddy Bears ще бъдат изложени в София, столицата на България.

Високите 2 м скулптури на мечки, които по цял свят призовават към толерантност и разбирателство между народите, могат да бъдат разгледани в центъра на София, на площад „Св. Неделя“, по всяко време на денонощието. Входът е безплатен.

Търси се най-големият Buddy Bear фен: United Buddy Bears и visitBerlin.de организират фотоконкурс по повод актуалната изложба на United Buddy Bears в София. Който направи най-оригиналната снимка от изложбата на пл. „Света Неделя“, ще спечели екскурзия със самолет за двама от София до столицата на Германия. Втора и трета награди ще са съответно по една Buddy Bear миниатюра.

Участието е лесно: Участниците (на възраст над 18 години) следва да изпратят снимката си, като посочат името си и пълния адрес до 09 май 2011 г. на photo(at)buddy-bear.com. Победителите ще бъдат определени на 13 май 2011 г. Голямата награда е екскурзия със самолет за двама от София до столицата на Германия с включени две нощувки в хотел и две карти WelcomeCards за Берлин за неограничено пътуване с обществения транспорт. Краен срок за участие е понеделник, 09 май 2011 г., 18.00 часа.

Краен срок - 9 май

Линк

Post a Comment

По-нова По-стара