Спечели разкрасяване!

Повечето жени, а и мъже, държат винаги да изглеждат добре. Ако имате нужда от промяна във визията, ние ще ви разкрасим. Трябва само да участвате в нашата игра и може да спечелите подстригване, сешоар + маникюр за дамите или подстригване + маникюр за господата.

Няма как да не участвате!

Младият и амбициозен екип на салон Envy (жк. Младост 2, блок 285, партер) ще се погрижи да изглеждате, а и да се почувствате страхотно. Бъдете сигурни, че те знаят как да ви накарат да си тръгнете с усмивка.

Ето и нашето условие:

Постнете на страницата на Club.bg във Facebook ваша снимка и накарайте своите приятели да я харесат. Ще спечели тази, която събере най-много харесвания до 10 февруари, 12.00 ч. на обяд. Може лично да се възползвате от разкрасяването или да изненадате свой/я приятел/ка, като му/й предостъпите наградата.

След няколко дни е и Свети Валентин, така че защо да не зарадвате половинката си с новата си визия. Нещо малко, което може да внесе хубава промяна във връзката ви. Важното е да се чувствате красиви и обичани, а ние можем да ви помогнем за първото, второто е само във вашите ръце :)

Краен срок - 10 февруари

Линк към играта

Post a Comment

По-нова По-стара