Нов девиз (слоган) на Мебели АРОН

Всички знаете, че мебелите, които предлагаме са здрави, практични, функционални, красиви и евтини. В тази връзка искаме да сменим девиза (слогана) на компанията с нов, който да изразява именно тези характеристики.

Ако имате оригинална идея или можете да кажете по стилен, удивителен, закачлив или друг подходящ начин тази идея, то включете се в конкурса и спечелете страхотни награди!

Всяка идея можете да напишете на стената на „Мебели АРОН” във Фейсбук или да пишете като коментар под регламента в Дискусии!

Всеки участник може да изпрати колкото иска предложения за девиз (слоган). В края на конкурса ще бъдат избрани три победителя с най-оригинални предложения, избрани от Управителния съвет на „Мебели АРОН”. Победителят на първо място ще получи голямата награда –компютърно бюро Р1FA57, а подгласниците на второ и трето място – шкаф за обувки 16PSC49. Печелившите участници ще бъдат обявени на 28. 02. 2011 г.

„Мебели АРОН” си запазва правото да реши дали ще използва някои от предложенията за девиз (слоган). Всеки участник доброволно предоствя идеята си и с участието си декларира, че се отказва от авторското си право върху предложеният от него девиз(слоган). Въпроси относно конкурса, можете да зададете в раздел Дискусии във Фейсбук.

Краен срок - 27 февруари

Линк към конкурса

Post a Comment

По-нова По-стара