Създайте своята промоция

Живеем в свят на отстъпки, промоции, изгодни оферти и прочие. Проблемът е обаче, че ни предлагат само това, което има на пазара. Не е ли време ние да създадем този пазар. Време е ние да предложим промоция , изгодна сделка и каквото друго се сетите. Ако предлагате услуги, ако предлагате стоки, ако предлагате забавления, независимо в каква сфера е то ще намери място в този сайт. Не си мислете, че сте безполезни, за всяко нещо си има клиенти. Трябва само да намерите вашите и сайта ви дава възможност да се изявите.

Създайте вашето Промо за услугата, която предлагате, разпространете я и тя ще стигне до много хора благодарение на сайта. Гарантира ви се сигурност преди да сключите сделката. Всички потребители имат рейтинг, за да е по-лесно да прецените ще стане ли работата с този човек. И ако всичко е наред имате бърза и изгодна сделка.

Във вашето промо добавяте време за изпълнение, цена за сделката, описание, ключови думи. Имате възможност да добавите и снимки към обявата си, а контакта между потребителите се осъществява само през сайта. Сайта гарантира анонимност и на 2-те страни. Под всяко промо се виждат и другите промоции, които предлагате. Всичко е на едно място, лесно за ползване и още по-лесно за предлагане.

Тук вашата промоция не е просто поредната обява. Имате възможност да я покажете на всички, да я споделите в социалните мрежи. Веднага ще бъдете сигнализирани, когато имате поръчка, за да може да реагирате на мига. Няма нужда всеки ден да проверявате дали има развитие. Можете да купите промото с PayPal, кредитна/дебитна карта или Вашия профилен баланс (като за това пак на помощ идва PayPal) и сайта ви гарантира сигурност и като клиент и като предлагащ промо услуги.

Ето така се прави бизнес. Излезте на светло, не се отчайвай, всеки има какво да предложи, всеки има уникални способности и това е твоя шанс да блеснеш чрез твоята промоция.

Post a Comment

По-нова По-стара