Конкурс "Най-харесвана парти снимка"

Спечели вечеря за 2-ма в луксозния ресторант "Балкански ритми" с вкл. консумация от 50 лв.! Включи се в конкурса "Най-харесвана парти снимка" сега!

>> Наградата << - Всъщност са 2 – вечеря за 2-ма в луксозния ресторант „Балкански ритми” с включена консумация от 50 лв. Едната награда ще спечели публикувалият снимката с най-много харесвания (Like-вания), а втората ще бъде изтеглена чрез жребий на 1-ви март 2011 г. и ще отиде при някой от всички, които са публикували своя снимка. Наградата ще може да се ползва между 1 и 15 март.
>> Идеята << - Публикувай на стената в профилната страница на „ХЕЛИУМБГ.КОМ” във Фейсбуук една твоя снимка от клуб, домашно парти, концерт, пътуване, „сватбата на бате Генади от 2-рия етаж” или просто някой весел момент. Нека приятели и познати подкрепят твоята снимка като гласуват за нея. За да публикуваш снимка, първо трябва да харесаш страницата (на 'стена'). Първата награда ще отиде у този, чиято снимка има най-много харесвания до 12:00ч. на 28-ми февруари 2011 г.

Краен срок - 28 февруари

Линк към конкурса

Post a Comment

По-нова По-стара