До къде стигат двойките след 9 години

Девет години Симо и Богдана са заедно в ефира на БГ Радио в най-забавното сутрешно шоу – сутрешният блок Стартер. Имат своите обичаи, спорове, обичат се, карат се – започват деня си като всяка друга двойка. Ето защо, по случай деветата си годишнина заедно, Симо и Боги ще търсят двойки, които са заедно от 9 години, за да видят до къде могат да стигнат двама души в съвместния си живот за толкова време.

Ако и вие и вашата половинка сте заедно от 9 години регистрирайте се тук и очаквайте обаждане от Симо и Богдана за един откровен разговор за истината от съвместния живот на двойките с 9 години стаж.

А за всички, които още не са успели или вече са прехвърлили предела на деветте години в съвместния си живот с половинката си – слушайте какво ще си говорят Симо и Богдана с колегите си по съдба всяка сутрин от 8 до 8.30 ( от 10 февруари в деветте дни преди деветия рожден ден на Стартер – 23 февруари.

Една от двойките, които участват в това ефирно проучване, ще получи награда – уикенд за двама с две нощувки в четиризвезден хотел в Банско. Имената на наградената двойка ще обявим на специалното празнично издание на Стартер на 23 февруари.

Краен срок - 22 февруари

Линк

2 Коментари

  1. кои спе4ели тук 4е неразбрах

    ОтговорИзтриване
  2. Двойките победители са две:

    Борис Кирилов Бояджийски -29 - София и Христина Мишева - 29 - София, които спечелиха голямата награда - Уикенд в Банско.

    Втората двойка е: Стойко Дералиев - 26 - Пловдив и Мария Дералиева - 26 - Пловдив, които спечелиха матрак.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара