Напиши сценарий за игра – спечели Xbox Kinect

По случай десетото издание на най-голямата технологична конференция в България: Дни на Майкрософт 2011, Майкрософт България обявява конкурс за сценарий за компютърна игра. Той ще продължи от 10 януари до 28 февруари 2011 и в него ще могат да участват лица над 18 години. Обявяването на финалистите ще бъде на 16 март 2011г. Авторът на най-високо оцененото предожение ще спечели конзола Xbox в комплект с култовия контролер Kinect.

Класираният на второ място пък ще получи клавиатура и мишка SideWinder, а наградата за трето място е мишка SideWinder. За фаворита на публиката също е предвидена специална награда: Xbox контролер за Windows. В допълнение, всички отличени ще получат безплатни пропуски за конференцията Дни на Майкрософт 2011, по време на която ще представят идеите си и ще бъдат наградени. Те ще имат възможност да се срещнат с професионалисти от най-успешните студия за разработване на игри.

Основната идея на играта трябва да бъде развита в не повече от 4 000 символа, на български език във формат doc, като няма ограничение за тип платформа и жанр. Играта може да бъде предназначена за телефон, компютър, конзола, браузър или за повече от една платформа.

Краен срок - 28 февруари

Линк към конкурса

Post a Comment

По-нова По-стара