Онлайн игра на Балканика Травъл БГ

Играй онлайн игрите на „Балканика Травъл БГ” ЕООД и можеш да спечелиш награди.

Наградите са ваучери за пътуване с „Балканика Травъл БГ” ЕООД на стойност 50, 100 и 200 лева, според предварително обявен брой награди. За спечелване на награди участват само потребителите, които са се регистрирали след достигането на второ ниво от играта. След регистрация на потребителя неговите данни се записват и съхраняват в база данни, различна за всяка от игрите.

След приключване на промоцията от всички потребители регистрирали се в играта, посредством жребий се изтеглят печелившите. Всеки потребител, регистрирал се в играта, участва в тегленето на наградите в края на периода на промоцията. За всеки приятел, поканен да стане фен на Балканика травел във FaceBook , участвал в играта и регистрирал се за тегленето на наградите, потребителят получава още едно участие в тегленето на наградите. Колкото повече приятели поканите в играта – толкова по-голяма вероятност има да спечелите награда.

Един потребител не може да спечели повече от една награда в една игра. Ако играч спечели повече от една награда в една игра, той получава наградата с най-висока финансова стойност. За останалите награди се тегли нов играч от томбола.

Краен срок - 13 февруари

Линк към играта

Post a Comment

По-нова По-стара