AVON Voices - първият световен онлайн конкурс за таланти в пеенето и състезание за създатели на песни

По повод 125-годишнината си, AVON празнува талантите на жените в над 60 страни по целия свят. Козметичният гигант насърчава всички жени, сред които и над 6.2 милиона независими представители на компанията, като вдига завесата на уникална сцена за таланти. Звездно жури, съставено от световно известни личности в областта на музиката, сред които: певицата Фърги, носителка на 6 награди Грами; легендарната текстописка, Даян Уорън; Наташа Бедингфилд, номинирана за Грами певица и текстописка; както и руската сензация, Валерия, ще оценяват кандидати от целия свят.

Сайтът на инициативата – www.avonvoices.com – вече е достъпен и всеки желаещ може да го посети и да се регистрира за участие. Има три начина за участие в глобалната общност на AVON Voices:

• Раздел: Певици – Всички жени могат да участват в онлайн конкурса за талантливи певици. Те трябва да изберат видео от списък, публикуван на AvonVoices.com, да запишат свое видео и да го публикуват на сайта до 13 Февруари 2011 година.

• Гласуване: Всеки може да участва, като търси и набира нови таланти, сред своите познати. За да вземат участие в крайното класиране посетителите на сайта могат да гласуват и оценяват своите фаворити сред претендентите в AVON Voices.. От април до октомври, надпреварата ще премине през четири кръга, във всеки, от които ще бъдат класирани таланти на база както на онлайн публично гласуване, така и според оценката на журито. (Официално, първият кръг на гласуване стартира на 22 Април 2011 година)

• Раздел: Създатели на песни: Всички жени и мъже могат да участват в състезанието за създатели на песни. Те трябва да напишат собствена оригинална песен, посветена и вдъхновена от надеждата и оптимизма. Условието е те да качат онлайн на сайта AvonVoices.com дигитален и текстов файл на своята песен. (В периода между 20 Май, 2011 година и 1 Юли, 2011 година)

Краен срок - 13 февруари

Линк към конкурса

1 Коментари

  1. Как да стана звезда? Аз съм на 11 години и според много хора пея много хубаво. Започнала съм да създавам песни още от първи клас и единствената ми мечта е да стана английска певица. Някой може ли да ми помогне да осъществя мечтата си?

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара