Фотоконкурс "Моята Коледа"

Скоро идва един колкото личен, толкова и всеобщ празник, който винаги успява да стигне до душите на всички нас! Тук е момента да покажете на всички, как и с какво точно празника стопля душите ви! Покажете вашето настроение за празника, любимите ви коледни символи, това с което свързвате празника или просто най-любимото ви нещо покрай Коледните празници!

Това може да бъде например коледна елха, или семейство събрано от празника, или каквото и да било друго, което чувствате, или с което вие лично свързвате празника!

Нека помогнем чрез нашите фотографии на всички онези, които все още нямат Коледно настроение!

Има си няколко прости правила:

* Конкурсът е СТРОГО анонимен! Всичко, което разкрива анонимността ви или на някой друг от участниците ще бъде строго наказано! По тази причина снимките ви не бива да са публикувани никъде другаде из интернет !

* Това е фото-конкурс, което ще рече, че участниците ще представят ЛИЧНИ фотографии, които ще се оценяват според самата снимка, качеството и идеята на автора, а НЕ заради обект показан на снимката! Моля съобразявайте се с това!

* Всеки има право да участва в конкурса, но само с ЕДНА фотография! Тя трябва да бъде придружена с някакъв надслов или обяснение за това, което авторът на снимката иска да покаже с нея! Но не по-дълго от едно изречение!

Краен срок - 27 декември

Линк към конкурса

Post a Comment

По-нова По-стара