Мацка на месеца

Стани мацка на месеца и спечели Benetton Sport за жени ТЕСТЕР 100 ML

Участник в конкурса може да бъде всяко дееспособно и пълнолетно физическо лице, което се включи в конкурса и приеме приложението "Мацка на месеца" чрез интернет сайта www.facebook.com. Всяко физическо лице има право да участва в конкурса с не повече от една регистрация в портала www.facebook.com. Регистрацията в www.facebook.com и приемането на приложението "Мацка на месеца" са задължителни условия за участие в конкурса. Максималният брой участници е 100.

Победителят ще бъде излъчен след гласуване. Гласа си може да даде всеки потребител регистриран в сайта www.facebook.com по веднъж на ден в рамките на периода определен за гласуване. Всеки глас носи по една точка. Победител в крайното класиране е участникът събрал най-много точки. В случай, че 2 или повече участници имат равен брой точки, за победител ще бъде обявен този, койте е регистриран по-рано за участие в конкурса. Участник спечелил наградата на конкурса "Мацка на месеца" няма право да участво повторно в рамките на 1 календарна година.

Краен срок - 20 януари 2011

Линк към играта

2 Коментари

  1. абе вие няма ли да престанете с тоя фейсбук ?! Ами аз ако искам да участвам и харесвам бенетон а мразя фейсбук?! По този начин намразвам и вашата марка ! Обвързвате собствен продукт с чужд! Много тъпо от ваша страна! Сайт нямате ли си ?!

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте,
    Всички знаят защо се използва Фейсбук. Заради голямата аудитория. Ако харесвате парфюми Бенетон, заповядайта:
    Дамски парфюми Benetton
    http://www.vscbg.com/parfyumi/benetton-c-22_24.html
    Тестери Benetton
    http://www.vscbg.com/parfyumi/benetton-c-23_26.html

    Приемаме критиката и за следващия конкурс ще добавим и регистрация към нашият сайт, с която ще можете да участвате.

    Парфюми VSCBG.COM
    Мъжки парфюми Benetton
    http://www.vscbg.com/parfyumi/benetton-c-21_25.html

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара