Фотоконкурс "Запечатай празника със снимка"

„Запечатай празника със снимка” е темата на фотоконкурса, с който ще изпратим отминаващата 2010 година

Празниците идат, а с тях и нуждата да споделим най-щастливите мигове с близки и приятели. HP и Pixel Media организират празничен фотоконкурс с награда страхотното мултифункционално устройство HP Photosmart Plus e-All-in-One, с което може да отпечатате най-добрите си снимки с перфектно качество, а също така да сканирате и копирате документи и изображения.

За да участвате в нашия фотоконкурс и да получите шанс за наградата HP Photosmart Plus e-All-in-One, трябва да качите свои кадри по темата „Запечатай празника със снимка” в галерията на photo.pixelmedia.bg.

Всеки участник има право да изпрати до 5 снимки.

На регистрираните потребители на Pixel Media се предоставя възможност да гласуват ежедневно в подкрепа на снимките, които харесват. На финала жури от професионални фотографи ще избере победителя измежду първите 32 кадъра, събрали най-много точки в галерията.

Краен срок - 14 януари 2011

Линк към фотоконкурса

1 Коментари

  1. В този сайт постоянно сменят правилата, когато си искат, цензурират редица коментари, когато не им изнася, и се допускат постоянно нарушения с гласуването. Не само не ги отстраняват, но и директно ти заявяват да си ходиш, ако не ти харесва, и че никого не задържали насила. Истинско изпитание е да се бориш с лавината фалшификации. Админите през 5-6-10 дена трият някоя снимка, колкото да замажат положението, обещават някаква справедливост, за да запушат устата на честните играчи, но всичко си тече по старо му. МНОГО ЛОШО АДМИНИСТРИРАНЕ. Ако имате нерви, занимавайте се.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара