Коледен конкурс на Bilka

От 01 декември до 19 декември 2010 г. включително ще се проведе предколеден конкурс на Bilka за най-топло, разчувстващо, смислено и искрено Коледно пожелание, отправено от вас към любим човек, любими хора, любимо същество ... и изобщо към обект по избор :)

Какво ще пожелаете на вашите близки за празниците? Помислете още сега и участвайте в конкурса на Bilka, като изпратите трите си имена и вашето коледно пожелание до 19 деке...мври 2010 г. включително на е-майл: bilka@bilkazaestestvenbiust.com!
Всеки ден, ние от екипа на Bilka ще качваме на стената на каузата „АЗ съм ЗА естествен бюст” вашите пожелания!

В края на конкурса жури на Bilka ще избере най-искреното, смислено и впечатляващо Коледно пожелание! Неговият автор ще получи голям Коледен подарък от Bilka, разтапящ тялото и сетивата - козметична серия Grape EnergY MAVRUD, бутилка червено вино MAVRUD и ароматна свещ.

Още двама автори ще получат персонален подарък от Bilka – електронна картичка, с която да изненадате и поздравите любим човек! Картичките ще бъдат специално дизайнирани, надписани поименно и съдържащи Коледно пожелание по избор! Дизайнът на картичките ще бъде готов едва след избор на печеливши, тъй като техните насоки и желания ще бъдат взети предвид!

Краен срок - 19 декември

Линк към играта

Post a Comment

По-нова По-стара