Спечели със Semana

Коледна магия - Semana ви подарява празнично настроение, облечено в завладяващи аромати и бляскави емоции

Потопете се в Коледната магия със Semana Indulgent Luxury. Semana ще направи любимото Ви занимание – шопингът по-приятно и лесно отвсякога. Какво по-хубаво от това празничното настроение да дойде при Вас с мечтаната рокля или чанта, които да ви превърнат в кралицата на празника. В оставащите дни до Коледа отделете време само за себе си и изберете най-красивия подарък за празника.

Питате се как?
Всяка седмица в периода от 8 ноември до 19 декември Semana ще подари на 6 от вас по един ваучер за 80 лв. в магазини MANGO и 31 комплекта Semana Indulgent Luxury, за да поглезите всичките си сетива. А голямата изненада, която ще бъде изтеглена на 20 декември, е Коледен ваучер за 350 лв. в магазини MANGO и празничен комплект с продуктите на Semana.

Успех на всички и Весели Празници със Semana Indulgent Luxury!

Краен срок - 19 декември

Линк

5 Коментари

  1. прочетох условията ,но неможах да разбера дали регистрациите от предходните седмици се прехвърлят ако не си спечелил седмична награда

    ОтговорИзтриване
  2. да,да прехвърлят се даже и за следващата година.спокойно!

    ОтговорИзтриване
  3. неразбирам защо се подиграваш с човека какво толкова като е попитал отговори му човешки и не се подиграваи

    ОтговорИзтриване
  4. ПО КОЛКО РЕГИСТРАЦИИ МОГАТ ДА СЕ ПРАВЯТ?

    ОтговорИзтриване
  5. В правилата не пише, че регистрацията се прехвърля от една седмица в друга. Валидна е за голямата томбола обаче. Също така не видях да има ограничения за броя регистрации.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара