Конкурс "Пътешествайте с Феликс"

По новогодишните празници и през зимната ваканция всички пътуваме, ходим на гости на любими хора. Този път вземете Феликс със себе си, а след това също като него, разкажете за пътуването си в писмо. Илюстрирайте разказа си с рисунки. Не забравайте да изпратите и Ваша снимка с любимата си книга за Феликс.

Авторите на 10-те най-хубави писма ще получат плюпен Феликс.

Изпращайте писмата и снимките на адрес: Търговски център "Европа", Сграда No. 6, бул. "Искърско шосе" 7, ж.к. "Дружба" 1, София 1528 или на email: knigi@fiut.bg

Краен срок - 30 януари 2011

Линк към конкурса

2 Коментари

  1. Само не разбрах тази книжка със зайчето,дето трябва да се снима детето за участие и струва 16лв.,ще ни я подари ли някой,как става.Или всъщност участието изисква покупка?!Доста евтин трик да си продават скъпите книжки!

    ОтговорИзтриване
  2. Участието в конкурса е доброволно, никой не ви кара да купувате книжка, може да сте я имали от преди, може да са ви я подарили, може да я вземете от библиотеката. Ако имате въпроси и проблеми, обърнете се към издатетелство Фют, те са организатори на конкурса. Не мисля, че една книжка за 16 лв е лош подарък за детето.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара