"Моето сладко коремче" – ноември

Скъпи бъдещи майки, изпращайте снимки на ВАШЕТО, СОБСТВЕНО НАРИСУВАНО БРЕМЕННО КОРЕМЧЕ (моля, бъдете коректни!) на email editors@9m-bg.com за «Моето сладко коремче» до 14 ноември 2010 г. Напишете двете си имена, откъде сте, телефон и адрес за обратна връзка. Снимките ще бъдат публикувани във Фейсбук страницата на „9 месеца” и ще бъдат публично достояние.

Победителката в конкурса за “Моето чаровно коремче” през ноември ще спечели кошничка KIDDY COSY NEST от (0-13 кг). Разбира се, има подаръци и за останалите - подплънки за кърмачка 30 бр.

Конкурсът ще продължи до 12 ч. на 30 ноември и всички потребители ще могат да гласуват чрез опцията “Харесвам” за своята любима снимка. Ще обявим победителя на 1 декември. С Вашето участие в играта Вие декларирате, че сте съгласни с тези правила. Внимание! Снимки ще бъдат премахнати от конкурса само и единствено по преценка на администраторите на страницата на списание “9 месеца”. Не се допускат и ще бъдат изтривани нецензурни, обидни, агресивни и рекламни коментари, дискусии или линкове.

Краен срок - 14 ноември

Линк към конкурса

Post a Comment

По-нова По-стара