Стани шеф на мола с виртуалната карта на Пощенска банка и спечели награди!

Ако винаги сте си мислели, че е много забавно и приятно да си шеф на мол, но професията ви е коренно различна, ние ви предлагаме да пробвате какво е усещането да управлявате нашия! Виртуалният мол ви предлага да станете Шеф на мола за една седмица. Споделете с нас откъде пазарувате онлайн и кои са нещата, които трябва ...да знаем, преди да купуваме каквото и да било по Интернет.

Имате 2 седмици, за да публикувате на нашата стена линкове към магазини, където можете са използвате Виртуалната карта! Този от вас, който е най-активен, ще бъде новия Шеф на мола и ще получи заплата от 100 лв.!

За да кандидатствате за позицията Шеф на Виртуалния мол, моля уверете се, че всички сайтове, които препоръчвате, имат опция за плащане Mastercard или PayPal! Това означава, че можете да плащате в тях с Вируалната карта. Благодарим ви!

Краен срок - 15 декември

Линк към играта

1 Коментари

  1. КОЛЕДА-наи светля празник за вс.христяни.Ново начало ,сбъдване на мечти,светлина в мрака.Прозрение,че можем да бъдем по добри,по сърдечни.Макар и 1 месец в годината на КОЛЕДА ТАЗИ СВЯТА НОЩ стават чудеса,даряваме радост щастие и топлина ,на нуждаещите се ПА МАКАР И САМО С 1 SMS и ги караме да повярват отново във себе си в доброто и във другите ,да се издигнат от пепелта и да запеят-БОЖИЯ СИН СЕ РОДИ-СПАСИТЕЛЯ НА СВЕТА-ИМА НАДЕЖДА

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара