Конкурс за снимка "Здрави без лекарства!"

Всички знаем колко е важно да се храним здравословно, да се движим повече, да излизаме сред природата, да спортуваме и всичките други аспекти на здравословния начин на живот.... Но прилагаме ли тези знания на практика? Изграждаме ли здравословни навици у децата си? Целта на този конкурс е да се замислим какво бихме могли да направим за да бъдем ние и децата ни здрави без лекарства.

Наградата е комплект за цветолечение на д-р Бах - Rescue remedy крем и книгата "Здрави и щастливи деца чрез терапията на д-р Бах с цветовете на растенията". Rescue remedy на д-р Бах е изцяло натурален продукт и е утвърдено и световно признато целебно средство, доказало, че не случайно носи името си (rescue на английски означава спасение).

Какво трябва да направите за да се включите в конкурса:

Публикувайте снимка на тема "Здрави без лекарства!" на стената на http://www.facebook.com/estestveni.idei Това може да е снимка на вас или на детето ви, на това как се грижите за здравето си, как изграждате здравословни навици у детето, как спортувате, здравословната храна, която приготвяте или нещо друго свързано с темата. Снимката трябва да има заглавие "Бъди здрав без лекарства и спечели комплект на д-р Бах от Естествени идеи!". Споделете снимката с приятели, като натиснете бутона "Share"!

Ще се гласува по познатия на всички начин с натискане на бутон "Like". Ще спечели снимката, събрала най-много гласове.

Краен срок - 31 ноември

Линк към конкурса

Post a Comment

По-нова По-стара