Награди от Караджъ Турс

Караджъ Турс стартира коледната facebook игра! Ако познаете маршрута на Дядо Коледа, имате шанс да спечелите голямата награда - Нова година за двама в Италия - Венеция, със самолет.

Всеки участник има право на една регистрация. По традиция в този тип игри всички хванати опити за измама се санкционират с дисквалификация.

Основната част от играта се състои във всекидневен въпрос в приложението, който ще се задава всеки ден в 00.00 часа и ще е активен 24 часа. Въпросът е да се избере правилната, измежду 3 предложени следващи дестинации по пътя на Дядо Коледа.

С всички натрупани точки от верни дестинации и други активности, описани по-долу в правилата, участвате в класирането за дневна (виртуална), седмична и месечна награда.

Класациите на играчите - седмична и генерална, се определят на база най-голям брой натрупани точки.

При двама или повече играчи с еднакви точки, попадащи в челните места, които печелят награди, наградата се връчва на избран на случаен принцип играч.

Седмичните класации започват от 0 точки за всеки играч, но точките му от предишните седмици се натрупват в генералното класиране. Можете да видите всички свои точки и от какви активности са натрупани от личното меню – „Твоите точки“.

Краен срок - 28 ноември

Линк към играта

Post a Comment

По-нова По-стара