Подари си пътуване за Коледа

Всеки обича да пътува, и когато празниците наближат, искаме да подарим на любим човек пътуване, а защо не и да го споделим. Предлагаме ви една различна игра

Подари си пътуване за Коледа пътувай през Новата Година

Какво трябва да направиш, за да участваш в нашата игра:

* * Публикувай снимка от твоето най-интересно пътуване, напиши под снимката кое е мястото и защо е било толкова интересно за теб.
* * Озаглави твоята снимка "Моето незабравимо пътуване"
* * Тагни твой приятел, с който искаш да споделиш наградата от играта.
* * Сподели снимката с твоите приятели, като натиснеш бутона "Сподели" или "Share", което ти дава възможност да покажеш на стената в твоя профил снимката.
* * Изборът на печелившия, който ще получи наградата уикенд за двама в Лисабон, Дъблин или Ница е в ръцете на съдбата.
* * За да увеличите своя шанс да спечелите тази награда може да качите повече от една снимка като условието всяка да е от различно място.


Наградата ще бъде определена на 24.12.2010 в офиса на Блускай в присъствието на нотариус. За определянето на печелившия в играта ще бъде използван софтуер на random.org

Краен срок - 23 декември

Линк към играта

1 Коментари

  1. Не мога да играя.1-никога не съм си правила снимки от пътуванията си-заради завист.2 Човека с когото би могло да се случи ,не може .3 Не може само и защото е игра-става стъкмено.Няма по-хубаво от спонтанното.А аз и не обичам да играя в такива празнични .Просто не вярвам .

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара