Бебешки конкурс на Angel Baby

Специално за българския пазар Angel Baby разработи серията Angel Baby Layette Collection. И както сигурно вече се досещате им трябва вашата помощ . Ако искате вашето мъниче да участва във фотосесията за колекцията и то е на възраст до 18 месеца, изпратете им актуална снимка на office@angel-baby.eu.

Правилата за избор: всички снимки на дечица, които отговарят на условията ще бъдат качени на стената им във FB, където вие ще можете да гласувате. Децата, класирани от вас на първите 3 места, освен че ще получат подарък спално чувалче на Angel Baby по избор, автоматично влизат в техния списък с фаворити и ще бъдат взети предвид при окончателния избор, заедно с дечицата, които са харесали те.

Резултатите ще бъдат обявени на 02.01.2011. Сесията ще е през месец януари в София. За точната дата ще ви предупредим 2 седмици предварително. Победителите, освен снимките от фотосесията, ще получат много подаръци и незабравими преживявания за мама и татко. Финалното решение, за това кои деца ще участват ще бъде взето от екипа, който създава колекцията и цялостната концепция за нея.

Краен срок - 24 декември

Линк към конкурса

Post a Comment

По-нова По-стара