Подаръци от Пикадили за 15-тата годишнина на марката

Промоцията е обвързана с покупка и изпращане на sms.

През декември 2010 г. Пикадили ще отпразнува петнайстата си годишнина с много изненади и подаръци за своите клиенти. Празничната кампания по повод рождения ден на водещата търговска верига започва на 25 ноември и продължава до 22 декември. През този период ще бъдат раздадени повече от 20 000 “кристални” подаръка.

В периода на празничната промоция, всички клиенти на Пикадили ще получават скреч карта за всеки 30 лв. от своята сметка, които ще донесат на късметлиите оригинални подаръци. Търговската верига е подготвила 50 бутилки шампанско Moet Chandon с кристали Сваровски, 10 000 кристални чаши за вино, 10 000 украшения за елха и 100 ваучера на стойност 150 лв. за пазаруване в Пикадили. Всеки, който изпрати sms на 1716 с уникалния номер от скреч картата си, ще участва и в томбола за един от 15-те LСD телевизора.

2 екскурзии до Италия, 15 уикенда и една седемдневна почивка в Старосел, 15 мото-скутера, ATV, електромобил, система за домашно кино, iPod player, .лаптоп, конзола за TV игри, съдомиялна, пералня, велосипеди, готварски печки, кафе-машини, комплекти за суши и много други са подаръците, които от „Пикадили” са подготвили за рождения ден с подкрепата на партньорите на веригата.

Никой не трябва да си тръгва от рождения ден без подарък.

Краен срок - 22 декември

Линк към промоцията

Post a Comment

По-нова По-стара