Новогодишна томбола на "1001 рецепти"

В знак на благодарност за активните посещения „1001 рецепти“ реши да направи томбола и да раздаде награди на своите потребители. Всичко, което трябва да направите, за да участвате в томболата, е да се регистрирате и да въведете промо код 55555. Регистрацията е безплатна и отнема само няколко секунди. Ако вече имате направена регистрация в сайта, не е нужно да се регистрирате повторно, защото вие ВЕЧЕ участвате в томболата.

Ако сте получили списание „1001 рецепти“ с прикачен флаер в пощенската си кутия и сте се регистрирали с промо кода от флаера, не го правете повторно с промо код 55555. Една регистрация е напълно достатъчна, за да участвате в томболата и да имате шанса да спечелите награда. А какви са наградите?

Един от вас ще спечели страхотна хлебопекарна. С нея можете да си приготвите топъл домашен хляб по всяко време. Тя е с 2 години гаранция и не е просто хлебопекарна. На Великден най-после ще имате истински пухкав козунак, а и не само на Великден – по всяко време ще можете да си приготвите това изкушение, пълно със стафиди! Само една регистрация на сайта е достатъчна, не се колебайте и участвайте, заслужава си!

Краен срок - 2 януари 2011

Линк към томболата

Post a Comment

По-нова По-стара