Снимай клип на Тролите и спечели 1000 лева

Група Тролите ти отправя интересно предизвикателство, което може да ти донесе парична награда! Включи се в конкурс за създаването на новия клип на Тролите!

Състезаващите се екипи имат 30 дни за да измислят, планират и реализират любителски или професионален видео клип на песента “Drummers in the Sky”.

Изпратете на info@trolite.com името на вашия екип и/или имената на сценариста, режисьора, оператора, монтажиста и актьорите, които ще участват. Приемат се игрални и анимационни клипове. В потвърждение на Вашата регистрация за участие ще получите песента в mp3 формат, текста на английски и в превод на български, както и снимки на групата.

Правила:

В конкурса могат да участват всички, които имат желание и ентусиазъм. За да се избегне субективизъм, във видеото не може да се използват специално заснети кадри с групата.

Групата няма да участва в реализацията на нито един клип, заснет за конкурса. Групата може да бъде изобразявана или имитирана свободно, както и да не бъде в концепцията на клипа.

Готовите филми трябва да бъдат качени в youtube до 30 Ноември с 3 основни тага /маркера на латиница както са описани по-долу :

1. Trolite
2. Contest
3. Име на екипа или режисьора

Краен срок - 30 ноември

Линк към конкурса

Post a Comment

По-нова По-стара