Изчезвам след 60 секунди 2

За втора поредна година в ефира на радио ENERGY ще проследите най-добрата игра! Този път имаш уникалния шанс да спечелиш нов Honda Accord на стойност 54 160 лв. / за характеристиките на модела – кликни тук

Играта ще се проведе през месеците септември, октомври и ноември, а големият финал, на който един от финалистите ще си тръгне с нов Honda Accord, ще бъде на 18 ноември 2010г.

Играта:
Регистрацията за участие стартира в 9:00 часа на 6 септември 2010 и приключва в 12 часа на 1 ноември 2010
Състезанието стартира в 9:00ч на 13 септември 2010 г. и приключва в 12:00 ч. на 5 ноември 2010 г.

След като се регистрираш, трябва само да вдигаш телефона си всеки път, когато звъни и да си готов за....... бягане!

Защо?
Защото всички участници, попълнили коректно формата за участие попадат в списък, от който три пъти седмично – в понеделник, сряда и петък, на случаен принцип ще бъдат избирани двама. В трите дни – понеделник, сряда и петък, ще бъдат изтегляни по две имена на регистрирали се участници. След като бъде изтеглено името на участника, екип на радио ENERGY отива с Honda Accord на посочения във формуляра за регистрация адрес. Посещенията ще бъдат две на ден в интервала между 09:00 ч. и 11:00 ч.

В момента, в който екипът е на адреса, водещият ще потърси по телефона регистриралия се участник и ще каже: „Honda Accord е на вашия адрес! Сега имате 60 секунди, за да спрете да правите каквото и да е, да излезете навън, да намерите автомобила, да влезете в него и да го запалите.”

Краен срок за регистрация - 1 ноември

Линк към играта

Post a Comment

По-нова По-стара