Детски конкурс "Обичам витамините!"

Мили деца, вадете моливите и боичките и започвайте да рисувате! Стартира новият конкурс на Аз-детето за рисунка на тема "Обичам витамините!". Нарисувайте вашите любими плодове и зеленчуци, покажете и витамините, които те съдържат - Витамин C, A, D и така нататък.

Както знаете витамините са много важни за здравето на всички хора и още повече за здравето на децата. Те ни предпазват от болести, помагат ни да растем здрави, дават ни енергия и сили да се забавляваме и да играем. Те са ни особено необходими точно сега - през есента.

Можете да участвате в конкурса "Обичам витамините!" като изпратите своите рисунки на адреса на редакцията на Az-Deteto.bg: София 1463, ул. Никола Славков 41 или по имейл на mirela@az-media.biz.
Не пропускайте на рисунките да напишете вашето име, възраст, точен адрес, имейл и телефон за връзка, тъй като ще има награди!

Авторите на трите най-добри рисунки ще получат по един детски уейв-борд, осигурени от витамините за деца Multi-tabs Immuno Kids - спонсор на конкурса. Разбира се, ще има и още поне 7 поощрителни награди. Всички наградени рисунки ще бъдат публикувани в сайта след края на конкурса, както и част от останалите.

Краен срок - 18 окотмоври

Линк към конкурса

Post a Comment

По-нова По-стара