Фотоконкурс "Какво е да си на 20 в моята страна"

“Фондация „Алианс франсез” – Париж обяви фотоконкурс на тема „Какво е да си на 20 в моята страна” в сътрудничество със списанието Courrier International. Алианс франсез-Варна е оторизиран да проведе I-я етап от конкурса на местно ниво.

За да участвате в първия тур на преселекция изпратете в електронен вариант 2 авторски снимки във формат .jpeg до 1 МB с следната резолюция 1500 х 2100 пиксела преди 27.08.2010 г. на lpetkov@afvarna.org.

Обърнете внимание, че за втория финален тур трябва да предоставите електронни файлове във формат JPEG с резолюция 2300 х 3500 пиксела. Няма възрастови ограничения за участниците. Жури на Алианс франсез-Варна ще излъчи победителя от първия етап и неговите две снимки ще участват в надпреварата до 08.09.2010 г. в Париж. След изтичане на крайния срок, журито на Фондация „Алианс франсез” с Президент Филип Тюро Данган, Генерален изпълнителен директор на Courrier International и съставено от други пефесионалисти (журналисти, фотографи…), ще избере 20 автора и 40 снимки, които ще бъдат изложени по време на гала-вечерта за 20 годишнината на Courrier International и на 33 Международен Колоквиум на Алианс франсез в Париж в края на месец януари 2011. Courrier International ще подбере някои от снимките, които ще бъдат публикувани в извънредно издание на списанието, посветено на неговата 20 годишнина.

Краен срок - 27 август

Линк

Post a Comment

По-нова По-стара