Лятото е любов...с Тройка на разсъмване и подаръци от..

Юли преминава под мотото "Лятото е любов" за сутрешното шоу на Радио Витоша "Тройка на Разсъмване". Вече четвърта седмица Милена, Кирил и Тодор приемат от своите слушатели предложения за теми от сферата на любовта и интимното. Най-интересните идеи за теми са поставяни без отлагане на обсъждане в ефира на раннобудното шоу.

Юли е месецът и на двойките, които упорито правят опити за бебе. Всички те са поканени да споделят в мейл на адрес troika@radiovitosha.com своята история, мечтите и емоциите, които стоят зад безличния етикет "Репродуктивен проблем".

Всеки юлски петък водещите на "Тройка на Разсъмване" отделят време за споделените истории и награждават авторите на две от тях с морски уикенд за двама. Релаксиращите уикенди на морския бряг включват нощувка, храна и всичко необходимо за заслужения отдих на изтощените двойки.

Десетте морски уикенда за двама са предоставени от ин витро клиника "Олимед", Варна - партньор и приятел на традиционната кампанията на "Тройка на Разсъмване" "Повече българчета за България".

Краен срок - 31 юли

Линк

Post a Comment

По-нова По-стара