Фотоигра "Снимай прането"

Не, това не е реклама на прах за пране. Тъй като просто няма каква иновация да представим относно прането на дрехи, рискуваме да изперем всеобщото любопитство с една забавна фотоигра. Лаконично я нарекохме "Снимай прането".

В щаб-квартирата на Zar.bg не само робуваме на неудържимото чувство за хумор, но и с революционно-саркастичен плам споделяме ползата от фините и чисти дрехи. Затова с респект към всяка истинска домакиня сме на път да изобличим невидимите петна с тази чиста фотозабава.

За да участваш в лятната надпревара за най-креативен кадър на тема Пране, трябва да задействаш обектива си от простор до простор - повикай идеята, почеши се по ухото, огледай се внимателно и да се чуе "щрак". Снимай с мобилен телефон или фотоапарат, след което можеш да изпратиш предложението си на http://zar.bg/praneto.

Фотоиграта "Снимай прането" стартира на 20 юли и ще изостря междусъседското любопитство до края на август. Снимки с неприлично съдържание не приемаме - имай го предвид, но пък приветстваме всеки скок на въображението.

Краен срок - 31 август

Линк

Post a Comment

По-нова По-стара