Следотърсачи - игра с награди

БЕБЕЗОНА.бг ви предизвиква да участвате в новата ни игра "СЛЕДОТЪРСАЧИ". Целта на играта е да се намерят 11 скрити словосъчетания от думи и да се сглобят в логичен текст. Всяко словосъчетание ще има номер отпред, обозначаващ реда при сглобяването. Участниците, които са намерили всички словосъчетания и са ги сглобили правилно, участват в томбола за награди.

Всяко словосъчетание ще бъде скрито в текста на определена страница от сайта на БЕБЕЗОНА.бг - http://www.bebezona.bg - и ще бъде визуално отделено в различен цвят от останалия текст.

Всеки понеделник, сряда и петък, на датите 5, 7, 9, 12, 14, 16, 19, 21, 23, 26 и 28 юли 2010 г., БЕБЕЗОНА.бг ще публикува по едно словосъчетание и по един жокер под формата на картинка-ребус, обозначаващ къде да се търси съответното словосъчетание от думи. Разгадаването на ребуса подсказва къде е скрито словосъчетанието, а отправната точка за търсене винаги ще бъде началната страница на БЕБЕЗОНА.бг.

Жокерите ще се публикуват на указаните по-горе дати на началната страница на БЕБЕЗОНА.бг - http://www.bebezona.bg, във форума на БЕБЕЗОНА.бг на адрес http://forum.bebezona.bg/viewforum.php?f=49 и в страницата на БЕБЕЗОНА.бг във Facebook – http://www.facebook.com/bebezona.fans

Краен срок - 31 юли

Линк за участие

Post a Comment

По-нова По-стара