Изживей световното с Football Explorer

Ти си футболен фен и искаш да следиш лесно всички новини около Световното? Football Explorer е създаден точно за теб. Football Explorer е специална версия на Internet Explorer 8, разработена за футболни фенове с помощта на водещи български спортни сайтове (gong.bg, gol.bg, sportal.bg, sportni.bg и topsport.bg). В него ще намериш полезни акселератори, уебслайсове и favorites, които помагат всички новини от футболния свят и Световното да стигат моментално до теб. С Football Explorer ще живееш с футбола всяка минута и емоцията на Световното ще е на един клик разстояние.

Изтегли. Регистрирай се. Спечели незабравимо изживяване.
Участвай в томбола за неповторими футболни емоции.
Голямата награда:
Изживей финала по неповторим начин! Спечели незабравимо гледане на финалите от Световното за теб и твоите приятели далеч от градския шум. С Football Explorer имаш шанс да спечелиш вълнуващ уикенд (10-11 юли) за теб и 11 твои приятели в луксозна вила в Рибарица, където да споделите най-очакваното спортно събитие на годината – големия и малкия финал на Световното.
Седмични награди:
Мини-джаги – всеки вторник и четвъртък имаш шанс да спечелиш домашно забавление с мини-джаги.
Официалната футболна топка на Световното първенство - всеки петък може ти да си късметлията, който ще грабне оригиналната футболна топка на Световното.

Краен срок - 30 юни

Линк

Post a Comment

По-нова По-стара