Ако имаш бензин в кръвта и ти се ходи в Будапеща

Слушателите на Радио 1 и Радио 1 Рок и почитатели на високите скорости ще имат шанса да гледат на живо кръг от световния шампионат във Формула 1!

До края на юни в ефира, освен класическите и рок хитове, които звучат на честотите на Радио 1 и Радио 1 Рок, всеки делничен ден между 8 ч. и 18 ч. ще прозвучава и рев на истински болид от Формула 1.

Ако чуеш този сигнал, трябва само да изпратиш имейл с точния час на излъчване и своите детайли на formula1@radio1rock.bg или formula1@radio1.bg. И ще участваш в томбола, която ще се тегли всеки петък до 2 юли, за голямата награда – билет за тренировките и състезанието на Хунгароринг на 1 август, пътуване и престой в четиризвезден хотел в Будапеща!

Хунгароринг е една от най-дългите и с най-много завои писти във Формула 1 и една от първите в Източна Европа, на която се провежда старт от най-популярния автомобилен спорт (през 1986 г.). Пистата се намира в естествена долина, което я прави видима в почти цялата си част и съответно - много атрактивна за наблюдаване на състезанието от публиката.

Ако спечелиш наградата на Радио 1 и Радио 1 Рок, наблюдаваш лично състезанието на Хунгароринг наравно със световни знаменитости и почитатели на Формула 1.

Краен срок - 2 юли

Линк

Post a Comment

По-нова По-стара