Конкурси - седмица 2

Решихме, за да има някакъв ред да пускаме всяка седмица новите конкурси, които сме открили през изминалата седмица и които разбира се са все още валидни. После ще ги разпределяме и към съответните категории, за да са си подредени.

Игра с награди за любителите на книги
Книжарница Пингвините ви предлага да участвате в тяхната игра, като отговорите на един въпрос и можете да спечелите книга.
Линк

Конкурс "Моята първа брачна нощ"
"Денят е прекрасен" обявява старт на най-новия конкурс на предаването „Моята първа брачна нощ”. Конкурсът е част от най-новият проект на „Такъв е животът” - Първа брачна нощ, който започва в първата събота на Януари и ще продължи през първите два месеца от новата година.
Краен срок - 28 февруари
Линк

Най-млади дядо и баба
...има ли чар да станеш прародител в една млада възраст; внуче повече ли се обича от дете; кои са любимите ви игри с внучето; имате ли нещо против внучето да ви нарича дядо/бабо или предпочитате други имена...
Краен срок - 1 март
Линк

Мигът променил живота ни
Изпратете ни няколко думи за събитието, променило живота ви. Може би това е човекът, с когото сте открили любовта? Може би това е разходката в парка, когато сте разбрали накъде ще поеме кариерата ви. Тези събития имат своя облик и може би своя снимка.
Краен срок - 21 януари
Линк

Как отслабнах
Отслабнахте много? Постигнахте силно желан резултат? Справихте се по-добре от другите? Вече изглеждате чудесно? Ето, това е мястото, на което можете да спечелите допълнителен бонус - награда от нашия конкурс!
Линк

Конкурс за първо впечатление
Творческо сдружение "Възел" провежда конкурс за изображение за началната страница на новия си сайт. Вие определяте нашето бъдещо лице!
Линк

Покажи ни как празнуваш
Изпратете снимка с вашите най-красиви, впечатляващи, интересни и трогващи моменти от празниците.
Краен срок - 29 януари
Линк

Конкурс за Снежанка
Всички момичета, които желаят да участват, трябва само да се снимат в празнично превъплъщение и да изпратят една или повече снимки. Снежанки, джуджета, Снежни кралици и принцеси – всички роли са позволени, стига да имат общо със зимните празници.
Краен срок - 31 януари
Линк

Най-доброто обяснение в любов
Ами нека ни е топло, нека впрегнем в страстта думите към любимия човек, които често забравяме да измъкнем от скрина на душата ни, препускайки в нашето ежедневие!
Краен срок - 7 февруари
Линк

Най-нестандартно предложение за брак
Какво ли би било най-нестандартното предложение за брак?! Очакваме с нетърпение да добавите Вашия привкус към вълшебния чар и романтичния дух на Пловдив.
Краен срок - 7 февруари
Линк

Конкурс "Един ден в страната на чудесата"
В конкурса могат да участват деца и юноши от цялата страна на възраст от 7 до 16 години. Всеки участник има право да представи до 2 литературни творби (приказка, разказ, стихотворение), специално създадени за конкурса.
Краен срок - 31 март
Линк

Конкурс за лого
Включи се и ти, предизвикай собствените си възможности и стани автор на най-завладяващия слоган за Странджа!
Краен срок - 10 февруари
Линк

Конкурс за децата
Отговорете на 3 въпроса, отнасящисе за филма "Принцесата и жабокът".
Краен срок - 20 януари
Линк

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара